Raw elements – Workshops en Cursussen

Zowel in het eigen atelier als op diverse externe locaties verzorgt Raw elements workshops en cursussen. 

raw elements - workshops vachtvilten

Weekend Textielkunst

Een zaterdag en zondag vol inspiratie, en begeleiding in jouw proces naar het maken van textiele kunst.

Heb je al vaak werkstukken niet afgemaakt, niet goedgevonden en achterin de kast verstopt? En ben je toen maar weer naar een workshop gegaan om een nieuwe techniek te leren? Met gevolg een tijdelijke opleving maar uiteindelijk hetzelfde resultaat. Maar voel je ondanks dit alles wel de prikkel om te maken, wil je wel graag bezig zijn met het creëren in textiel? Dan zou dit cursusweekend je mogelijk over een kritische grens kunnen trekken! We gaan namelijk diep in op het creatieve proces zelf en alle keuzes die je daarin, vaak onbewust, maakt. Door zo in te zoomen op dit proces worden patronen zichtbaar waardoor je vrijer en authentieker werk kunt gaan maken.

Wat gaan we doen:

  • Er is huiswerk tevoren thuis te maken
  • We delen, we oefenen, maken en laten de creativiteit stromen
  • Na het weekend is er de mogelijkheid gebruik te maken van een persoonlijke sessie (via telefoon/skype of life) van een uur, waarin je de voortgang van je werk kunt bespreken.

Voor wie? Voor diegene die zijn eigen creativiteit in textiel serieus neemt.

Waar: op mijn atelier op de Helling 7 in Culemborg

Tijd: zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur

Prijs: €150,- inclusief materialen, koffie en thee

NB we werken in kleine groepen van maximaal 4 personen

Data: 5,6 juni 2021, 19,20 juni 2021

Viltdag

los te boeken dag. Kom alleen of met een vriendinnengroep (max 4) omdat je een project wil uitvoeren, geinspireerd wil worden of gewoon een dag lekker met je handen wilt werken. Van 10 tot 16:00 uur ben je welkom. Datum in overleg. Kosten per persoon: €85,- (inclusief koffie/thee, lunch niet inbegrepen). Locatie: Helling 7 in Culemborg

Viltweekend

Een weekend geheel in het teken van vilten. Om het vilten te leren, als viltster nieuwe kennis op te doen of dat ééne project uit te voeren.

In mijn atelier in Culemborg (met uitzicht op de Lek) organiseer ik deze weekenden waarin je je kunt “onderdompelen in de wol”. Of je nu wil werken met ruwe wol direct van het schaap of met verfijnd materiaal als zijde of viscose, het is allemaal mogelijk  

Voor zowel beginners als gevorderden. In een kleine groep van maximaal 4 personen. Zaterdag en zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Kosten €130,- inclusief koffie/thee en de basismaterialen. Lunch zelf meebrengen

Data: in overleg.

Aanmelden: info@rawelements.nl

Reacties zijn gesloten.